Köp online

Det finns finns gott om rutschkanor att välja mellan och de passar alla typer av plånböcker, enklaste rutschkanorna är oftast de bästa för de flesta föräldrarna.

De föräldrar som söker något extra till trädgården så finns det hela lektorn eller klätterställningar att välja mellan, dessa kommer oftast antingen halvt uppsatta eller i färdiga paket för enkel montering. De flesta färdiga hopplockade byggpaket är oftast väldigt enkla att montera ihop så länge du har tillgång till de vanligaste verktygen. Har man hus så har man oftast dessa verktyg.

Online Butiker

lekmer
Besök Lekmer

Lekmer

Lekmer har ett väldigt bra utbud av enklare rutschkanor för mindre barn, de flesta modeller är helt gjorda i plast vilket gör att där i princip inte är något att montera. De säljer flera olika modeller från Smoby som kanske är det vanligaste märket på marknaden.
Frakt 49:- | Fri frakt över 1000:-

buildor
Besök Buildor

Buildor

Buildor har ett enormt utbud av utomhus rutschkanor, allt från enkla rutschkanor i plast till hela klätterställningar i trä som färdig byggsats. De säljer även stora men även små lektorn med rutschkanor.
Fri frakt på allt

byggmax
Besök Byggmax

Byggmax

De flesta känner nog till Byggmax från diverse olika reklammedia. Byggmax har ett bra utbud av lösa rutschkanor som är perfekt för den som vill bygga något eget i trädgården eller inomhus. Dessa går ju även bra att använda på branta slänter i trädgården.

Kommentarer inaktiverade.