Om sidan

rutschkanor-i-plast-till-tradgardenDet finns ett relativt stort intresse för rutschkanor bland många föräldrar, det är kanske den mest enkla leksaken att ha i hemmet eller i trädgården. Det finns hela klätterställningar för den som är ute efter det lilla extra till sitt/sina barn och med några enkla medel så underhåller dessa leksaker barnen i många timmar.

Rutschkana är en sådan enkel sak men ändå så pass rolig grej att ha hemma och den är även väldigt kul att använda när man är själv, men den är framförallt extra rolig när vännerna är på besök.

Historian bakom rutschkanan

Rutschkana som leksak är så klart väldigt gammal, men rutschkana som lek eller sätt har säkert funnits sen människan började gå på denna jord. Människan har säkert åkt ned från leriga kullar eller dylikt genom alla dessa hundra tusen år vi har funnits på jorden.

I dag används inte bara rutschkanan för barn utan det används även i situationer där det måste gå att evakuera väldigt snabbt som t.ex. när flygplan kraschar så blåses det upp en enorm uppblåsbar rutschkana.

Fokuset

Fokuset kommer att ligga på att rekommendera butiker som har ett bra utbud av rutschkanor i alla typer av modeller, men även det kommer också vara fokus på pris och produkter.

Vi vill så klart endast rekommendera handlare som säljer rutschkanor i bra kvalitet till bra priser, men det är också ett sätt för att guida dig till de rätta produkterna.

Partners

Läs mer om våra partners.

Kommentarer inaktiverade.